Kauniita, hoitavia Energetix Bingen magneettikoruja

 

 

VINKKI:

Tilaa itsellesi tuorein kuvasto, esittele sitä ystävillesi, työpaikallasi, harrastusporukoillesi jne. Kerää tilaus ja saat itse tilauksen suuruudesta riippuvan alennuksen omasta tilauksestasi. Tai jos asut n. 100 km säteellä Vantaalta, järjestä korukutsut, jolloin alennuksesi määräytyy kutsujen myynnin mukaan.


- vähintään 150€ arvoisesta tilauksesta saat 10% alennuksen omasta tilauksestasi
- vähintään 300€ arvoisesta tilauksesta saat 20% alennuksen omasta tilauksestasi


Tämä tarjous on voimassa seuraavan kuvaston julkaisuun , eli seuraavan vuoden elokuun loppuun asti.

 

Tee tilaus sähköpostilla verkkokaupan sijasta, jotta saat yllämainitun edun.

sirpa.emeraldia(at)gmail.com, 040 8258 488

 

 

 

Kuvastoihin kuvaa klikkaamalla. Rullaa ruutua hieman alemmat ja näet samat kansikuvat, joita klikkaamalla pääset selailuun.

Kun viet katalogissa hiiren kuvan päälle, tulee kohteen ympärille harmaa laatikko. Kun klikkaat hiirellä, avautuu uusi selainikkuna verkkokauppaan, josta näet tuotteen yksityiskohtaiset tiedot ja voit samasta linkistä suorittaa tilauksen. Kuvaston selaus jää auki erilliseen ikkunaan, joten voit palata sinne ja selata lisää ja tehdä uuden tietojen katselun / tilauksen yllä mainitulla lailla. Ja aina voit soittaa minulle ja kysyä, jos jotain epäselvää.

 

Pääkuvasto 2018 Sport, Wellness ja muuta(mm.eläimille)
EX Katalog 2018 EX wellness cat

 

 

Magneettiterapiatuotteet eivät itsessään paranna mitään. Verenkierron elpyminen, kudosten lisääntynyt hapensaanti ja kehon ph -tasapainottuminen saavat elimistön toimimaan paremmin ja tasapainoisemmin ja näin elimistömme tekee sen mihin se on ohjelmoitu, pyrkii tasapainoon ja terveyteen.

Magneettiterapiatuotteita käyttäneet henkilöt ovat raportoineet seuraavanlaisista vaikutuksista:

 

  • vähentää tai poistaa kipuja ja oireita
  • vähentää lihasten arkuutta fyysisen harjoittelun yhteydessä
  • nopeuttaa kudoksen parantumista sekä luunmuodostusta
  • auttaa kuona-aineiden poistumista kehosta
  • estää ylihappoisuutta ja huonoa ruoansulatusta
  • auttaa unettomuudessa, lihasjännityksissä, jännityspäänsäryissä

Monet ihmiset huomaavat eron muutamasta päivästä muutamiin viikkohin, kun he alkavat käyttää magneettisia tuotteita. Toiset käyttävät niitä ennaltaehkäisevänä metodina ongelmien syntyä vastaan.

 

Energetixillä on  laaja kokoelma laadukkaita magneettikoruja ja oheistuotteita. Ne sopivat naisille, miehille, lapsille ja lemmikeille. Puhdas, turvallinen ja luonnonmukainen hoitomuoto.Voit ostaa magneettikoruja itsellesi ja lisäksi ne ovat erinomaisia lahjaideoita.

 

Energetixin magneettitkorut ja oheistuotteet ovat yleensä teräksestä ja joko kullattuja tai rodiumilla päällystettyjä. Yksikään tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavaa nikkeliä. Korvakorut, ketjut ja rannekkeet ovat varustettu pääsääntöisesti kahdella magneetilla - riipuksissa ja korvakoruissa on ainoastaan yksi magneetti. Magneetit ovat laadukkaita neodyymi-kestomagneetteja, jotka ovat voimakkuudeltaan 0,12 teslaa (1200 gaussia).

 

Magneettien ja Energetix Bingen historiasta voit lukea tästä.

 

 

Tästä linkistä pääset Energetix verkkokauppaan

 

 

Verkkokaupan ohjeet löydät tästä

 

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset tästä. Täältä löydät mm. kokoluokittelut rannekkeille ja kaulakoruille sekä korujen hoito-ja käyttöohjeita.

 

 

Jos asut Vantaan lähistöllä, voit tulla katsomaan koruja Vantaan Tikkurilaan ennen ostoa. Ota yhteyttä etukäteen ja sovi aika, olemme auki vain ajanvarauksella. Huomaa, että kaikkia koruja ei löydy käsivarastosta.

 

Soitto 040 8258 488 tai sähköposti sirpa.emeraldia (at) gmail.com 

 

 

 

 

TÄRKEÄÄ

 

Magneettiterapeuttisilla tuotteilla ei tule korvata lääkärin määräämiä lääkkeitä tai muita hoitosuosituksia.

 

Sydämentahdistimen käyttäjien ei suositella käyttämään magneettiterapeuttisia tuotteita kehollaan. Magneetit saattavat tyhjentää tahdistimen paristoja.

 

Ei suositella raskaana oleville koska käytön alkuvaiheessa kehossa usein käynnistyy voimakas puhdistuminen jolloin keskenmenon vaara saattaa kohota.