FOREVER LIVING PRODUCTS - Aloe vera tuotteet

 

Aloe vera

 

Aloe vera on subtrooppinen kasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä. Sen lehdissä on hidasjuoksuista geeliä, joka juuri veden lisäksi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Geeli voidaan juoda joko ravintolisänä tai sekoittaa muiden ainesosien kanssa erilaisiksi ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteiksi.

 

 

Hyvää tuotetta ei voi valmistaa huonoista raaka-aineista. Siksi Forever panostaa tuotteiden perustaan ja viljelee Aloe veraa hedelmällisillä viljelymailla, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman.

 

Forever omistaa käyttämänsä viljelmät itse, jotta se voisi valvoa koko tuotantoprosessia aina viljelystä valmiiseen tuotteeseen asti. Foreverin Aloe vera viljellään aina ekologisesti, ja viljely toteutetaan vuoroviljelyperiaatteella maan köyhtymisen estämiseksi. Jokainen taimi alkaa kasvaa kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi.

 

 

Kun ostaa 3 mitä tahansa Aloe vera juomista, saat kaupan päälle valintasi mukaan alkoholittoman ja alumiinittoman deodorantin, fluorittoman hammastahnan tai aloe vera huulirasvan.

Tämä ei ole tarjous vaan aina voimassa oleva käytäntö.

 

Osta3

 

 

 

 

Lisätietoja tuotteista löydät Suomen Forever Living Products sivuilta sekä  minun Forever aloevera sivulta

 

Voit tehdä tilauksen verkkokaupan kautta. Kun olet valinnut haluamasi tuotteet ja siirryt kassalle, muistathan valita kohdan MINULLA ON AIEMPI KONTAKTI ja laittaa siihen minun nimeni Sirpa Halonen ja paikkakunnaksi Vantaa niin tilauksesi välittyy minulle. Forever tuotteita ostettaessa pitää olla nimetty jälleenmyyjä, joka sitten toimittaa tuotteet ja opastaa tarvittaessa.