Natural Face Lift Massage™ - Luonnonmukainen kohottava kasvohieronta

 

Nykyajan kiireisen elämänrytmin, stressin ja tietotulvan takia aivomme ja mielemme toimivat ylikierroksilla.  Pää ja kasvojen alue joutuvat rasitukselle. Pitkittyneenä tämä ainainen kiire alkaa näkyä kasvoillamme.  Kasvojen alueen lihakset jäykistyvät, vetäytyvät kasaan ja menettävät kimmoisuutensa.  Rypyt lisääntyvät ja juonteet syvenevät. Näytämme ikäistämme vanhemmilta.

 

Natural Face Lift Massage on luonnonmukainen, äärimmäisen rentouttava kasvojen hierontahoito, joka  ei tee ihmeitä, mutta pehmentää ja nuorentaa ilmettäsi vuosia.

 

Hoidon on kehittänyt alunperin intialainen Kundan Mehta. Hän muutti 1984 Lontooseen, jossa opiskeli kauneudenhoitoa ja hierontoja. Hänen aviopuolisonsa oli päähieronnan kehittäjä Narendra Mehta. Kundan on kehittänyt tämän kasvohieronnan pääasiassa vanhan Ayurvedisen hoitoperinteen pohjalta, mutta siihen on  sisällytetty myös klassisen hieronnan, akupainannan ja kauneudenhoidon periaatteita.

 

Kasvojenkohotushieronta

 

- laukaisee kasvojen lihasten  ja niitä yhdistävien kudosten jännitystiloja
- parantaa lihasten hapen- ja ravinnonsaantia
- tehostaa lymfaattista kiertoa
- vähentää ryppyjä ja häivyttää juonteita
- pehmentää yleisesti kasvojen ilmettä
- rentouttaa

 

Parhaat tulokset hoidosta saadaan 6 - 8 hoidon sarjalla. Suositeltava hoitoväli on viikko.  Sen jälkeen jatketaan ylläpitohoitoina pidemmällä hoitovälillä. Myös yksittäisen hoitokerran vaikutus on selvä.  Sopii siis esimerkiksi juuri ennen erityistä juhlaa tai tilaisuutta.

 

tessi ennen tessi jalkeen 
 Ennen  Jälkeen

 

 

Hoito tehdään hoitopöydällä vaatteet päällä ja kestää 60 minuuttia. Hinta 55 €.

 

Luonnonmukaista kohottavaa kasvohierontaa tekee Sirpa