Metamorfinen hoitometamorfinen

 

Metamorfisen hoidon on vyöhyketerapiasta kehittänyt 1960 -luvulla englantilainen vyöhyketerapeutti ja naturopaatti Robert St. John.  Siitä on käytetty myös nimitystä sikiörefleksologia, koska hoidon periaatteeseen kuuluu avata tukoksia, joiden alkuperä on sikiökaudelta tai muutamalta ensimmäiseltä elinpäivältä. Muistot sikiökauden tapahtumista ovat tallentuneena ihmisen selkärankaan.

 

Metamorfisen hoidon aikana käsittellään kevyellä kosketuksella selkärangan heijastusalueita jalan, käden ja pään alueella. Hoitaja ei haastattele asiakkaan hoitohistoriaa, tee diagnoosia tai aseta tavoitetta hoidolle vaan toimii katalysaattorina, jotta hoidettavan oma sisäinen viisaus aktivoi tarvittavat muutokset ja paranemisen.

 

Sanana ”metamorfoosi” tarkoittaa muodonmuutosta ja parhaimmillaan hoito auttaakin hoidettavaa luomaan elämänsä siksi mikä sen on tarkoituskin olla. Samoin kuin toukan on tarkoitus metamorfoosin kautta muuttua perhoseksi.

 

Hoito tehdään paljaille jaloille ja käsille asiakkaan istuessa tai maatessa hoitopöydällä. Pään alueen käsittely tapahtuu molemmissa tapauksissa istuen.  Hoito sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, myös raskaana oleville.

 

Metamorfinen hoito kestää 60 minuuttia ja tehdään yleensä makuultaan, mutta voidaan tehdä myös  istuen.

 

Hinta 55 €.

 

Metamorfista hoitoa tekee Sirpa