HIERONNAT JA HOIDOT

 

Kun varaat aikaa johonkin hierontaan tai hoitoon, muista mainita mikäli sinulla on jokin akuutti sairaus, käytät jatkuvaa lääkitystä, olet raskaana tai olet ollut hiljattain leikkauksessa. Pieni nuha ja köhä ei ole este, mutta kunnon flunssa ja kuume vaativat kehoa lepäämään. Hoidot saattavat olla keholle liian rasittavia taudin aikana.

 

Luontaishoidoilla ei korvata lääketieteellistä hoitoa, vaan ne toimivat ennaltaehkäisevinä tai lääketieteellistä hoitoa täydentävinä ja tukevina. Luontaishoitaja ei ole lääkäri, eikä tee diagnoosia. Luontaishoitojen päämäärä on helpottaa hoidettavan olotilaa, ei korvata lääke- tai lääketieteellistä hoitoa.

 

HINNASTOON

 

 

 

LUENNOT JA KURSSIT

 

Hyvinvointikeskus Emeraldia pyrkii järjestämään kaikille avoimia Hyvinvointi-iltoja kerran kuukaudessa kesäkauden ulkopuolella. Aiheina on laaja-alaisesti mielenkiintoisia aiheita hyvinvointiin liittyen. Pyrimme myös järejestämään samalla periaatteella erilaisia kursseja.

 

Järjestämme myös asiakkaan toiveiden pohjalta rakennettuja hyvinvointitapahtumia ja -luentoja. Tilaisuudet voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai maksimi 8 henkilölle Hyvinvointikeskus Emeraldian tiloissa.

 

 

OHJAUKSET JA VALMENNUKSET

 

Joskus omasta haasteellisesta elämäntilanteesta on helpompi päästä ulos ulkopuolisen ohjauksessa ja valmennuksessa. Ohjaus/valmennus etenee asiakkaan toivomassa tahdissa ja on pituudeltaan juuri niin pitkä kuin asiakas haluaa. Tavoitteena auttaa asiakasta löytämään ratkaisut ja voimavarat itse ja tukea ja kannustaa häntä niiden toteuttamisessa.