VauvahierontaVauvahieronta on tapa läheisellä, hellivällä koskettelulla seurustella lapsen kanssa. Vauvahieronta antaa hauskan, hellän, turvallisen ja luonnollisen mahdollisuuden rentoutua yhdessä. Hieronnalla voi olla myös hoitavia vaikutuksia - sillä voidaan lievittää koliikkikipuja, estää korvatulehduskierrettä, edistää ruuansulatusta jne.

Hieronta voi olla myös avuksi yhteyden saavuttamiseksi lapseen, jos vanhemmilla ei ole ollut mahdollisuutta seurustella vastasyntyneen kanssa. Vauvahieronta tarjoaa myös isälle mahdollisuuden päästä lastansa lähelle. vauvahieronta

Hieronnan voi aloittaa lapsen ollessa minkä ikäinen tahansa.  Koskaan ei ole liian aikaista tai liian myöhäistä. Jos lapsi saa hierontaa heti syntymänsä jälkeen säännöllisesti, hänen sopeutumisensa ulkomaailmaan on helpompaa ja hän myös tottuu hierontaan. Hieronnasta tulee osa päivärytmiä, kuten ruokailusta, kylpemisestä jne.

Hieronta kestää max 45 minuuttia, sitten kun vauva on tottunut hierontaan. Käsittelytavat ja ajat voivat toki vaihdella päivittäin huomioiden vauvan mielialan ja viihtyvyyden. Vauvahieronta ei koskaan saa olla pakonomaista. Hieronnan tulee perustua haluun ja vapaaehtoisuuteen. Sen on oltava ihanaa, hauskaa ja nautinnollista yhdessäoloa, sekä hierottavalle että hierojalle.

Vauvahieronta sopii kaikenikäisille lapsille, syntymästä leikki-ikäisiin.
Hieronnalla parannetaan lapsen hermoston kasvua, immuniteettiä sekä ruuansulatusta.


Hoito kestää max 45 minuuttia. Hinta 40 €

Vauvahierontaa tekee Anu