Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia Hyvinvointikeskus Emeraldia

Vyöhyketerapiasta apua moniin vaivoihin – Tunnevyöhyketerapia® auttaa avaamaan tunnelukkojasi

Vyöhyketerapiahoitojen tavoitteena on auttaa kehoasi parantamaan itse itseään ja löytämään tasapaino. Voit saada apua mm. stressiin, unettomuuteen, vatsaongelmiin, aineenvaihdunnan ja hormonaalisiin ongelmiin sekä raskausajan vaivoihin. 

Vyöhyketerapiassa voimme keskittyä näiden vaivojen hoitamiseen, jos et juuri nyt tunne tarvetta tunneprosessointiin. 

Tunnevyöhyketerapiassa ® yritämme yhdessä selvitellä käsittelemättömiä tunteitasi, jotka saattavat olla sairauksien takana. Hoito aloitetaan elämänkaarihaastattelulla ja sen avulla pyritään selvittämään tapahtumia ja niihin liittyneitä käsittelemättömiä tunteitasi, jotka ovat voineet sairastuttaa. 

Tunnevyöhyketerapia auttaa sinua tunnistamaan tunteita, yhdistämään niitä kokemuksiisi ja toimintatapoihisi. Tunnevyöhyketerapian avulla tunnelukkosi avautuvat ja oma identiteettisi kirkastuu ja vahvistuu.

Vyöhyketerapiahoito tehdään koko keholle hieroen vyöhykeratoja ja painellen kehon heijastepisteitä mm.  jalkateristä, sääristä, kämmenistä ja korvista. Hoidon avulla kehon jännitys- ja kiputilat helpottavat. 

Hoitokertojen määrä riippuu vaivasta ja sen kestosta. Lapsille riittää usein muutama hoitokerta. Kroonisten vaivojen hoitoon tarvitaan useita hoitokertoja. Hoitoväli on akuuttien vaivojen hoidossa 1-2 viikkoa, muulloin 2-5 viikkoa. 

Vyöhyketerapiahoitoon voit tulla, vaikka sinulla ei olisi mitään vaivoja. Hoito rentouttaa, vahvistaa immuniteettia ja ennaltaehkäisee vaivoja. Hoidon esteenä ovat syöpäsairaus, elinsiirrännäinen, vaikeat mielenterveysongelmat. 

Lisätietoja: www.anunvyohyketerapia.fi 

Hinnat: Vyöhyketerapia 60 min 60 €, 
Tunnevyöhyketerapia 90 min 75 € ja 120 min 85 € 

Vyöhyketerapiahoitoja tekee Anu

Varaa aika
Scroll Up