Hermoratahieronta hoitaa koko kehoa

Hermoratahieronta-Hyvinvointi-Emeraldia

Kun kehosi on tasapainossa ovat elimistösi omat parantavat voimavarat käytössä ja turvaamassa terveyttäsi

Hermoratahieronta kuntouttaa ääreishermostoa niin että myös keskushermosto toimii tehokkaasti. Hoito elvyttää elintoimintojasi ja edesauttaa kehoasi saavuttamaan terveyttä ylläpitävän tasapainon. 

Hermoratahieronnassa käsittelen koko kehosi lempeästi päästä varpaisiin kevyesti sormen päillä painaen ja pyörittäen ja hoito on täysin kivuton. Lepäät lämpimästi hoitopöydällä vilttien alla. Hoito tehdään paljaalle iholle ja siinä käsitellään keho molemmilta puolin. 

Hyviä hoitotuloksia olen saanut mm. migreenin, erilaisten kroonisten kiputilojen hoidossa, ravinnon imeytymisen ja sisäelinten toiminnan ongelmissa. Hermoratahieronta auttaa elimistöäsi puhdistumaan kuona-aineista, ja tasapainottaa hormonitoimintaasi. 

Jos olet raskaana tai olet ollut leikkauksessa 4- 8 viikon sisällä, ei hermoratahieronta ole sinulle tällä hetkellä oikea hoitomuoto 

Hermoratahierontahoito kestää kerralla 1½ - 2 tuntia ja tuottaakseen nopeammin tulosta suosittelen aluksi ottamaan 5 kerran hoitosarjan n. viikon välein. Näin hitaimpienkin elinten solut ehtivät uusiutua ja kehosi toimintojen tasapainotus lähtee hyvin käyntiin. 

Alun jälkeen hoitojen välit voivat olla 2-6 viikkoa. 

Hinta 80 €. 

Varaa aika