Kohottava kasvohieronta

Kohottava-kasvohieronta-Hyvinvointi-Emeraldia

Miksi me ihmiset painamme menemään otsa ja naama rypyssä?

Nykyajan kiireisen elämänrytmin, stressin ja tietotulvan takia aivosi ja mielesi toimivat ylikierroksilla.  Pää ja kasvojen alue joutuvat rasitukselle. Pitkittyneenä tämä ainainen kiire alkaa näkyä kasvoillasi.  Kasvojen alueen lihakset jäykistyvät, vetäytyvät kasaan ja menettävät kimmoisuutensa.  Rypyt lisääntyvät ja juonteet syvenevät. Näytät ikäistäsi vanhemmilta.    

Kohottava kasvohieronta on luonnonmukainen, äärimmäisen rentouttava kasvojen hierontahoito, joka  ei tee ihmeitä. Se kuitenkin pehmentää ja nuorentaa ilmettäsi vuosia.    

Hoidon kehitti intialainen Kundan Mehta, alkuperäiseltä nimeltään se on Natural Face Lift Massage. Hän muutti 1984 Lontooseen, jossa opiskeli kauneudenhoitoa ja hierontoja. Hänen aviopuolisonsa oli päähieronnan kehittäjä Narendra Mehta. 

Kundan on kehittänyt tämän kasvohieronnan pääasiassa vanhan Ayurvedisen hoitoperinteen pohjalta, mutta siihen on  sisällytetty myös klassisen hieronnan, akupainannan ja kauneudenhoidon periaatteita.    

Kohottava kasvohieronta    
- laukaisee kasvojen lihasten  ja niitä yhdistävien kudosten jännitystiloja
- parantaa lihasten hapen- ja ravinnonsaantia
- tehostaa lymfaattista kiertoa
- vähentää ryppyjä ja häivyttää juonteita
- pehmentää yleisesti kasvojen ilmettä
- rentouttaa    

Parhaat tulokset hoidosta saat 6 - 8 hoidon sarjalla. Suositeltava hoitoväli on n. viikko.  Sen jälkeen voit jatkaa ylläpitohoitoja pidemmällä hoitovälillä. Myös yksittäisen hoitokerran vaikutus on selvä.  Sopii siis esimerkiksi juuri ennen erityistä juhlaa tai tilaisuutta.    

Hoito tehdään hoitopöydällä vaatteet päällä ja kestää 60 minuuttia. Hinta 55 €.    

Varaa aika